Maurers

14 Mart 2012 Çarşamba

Grip nasıl geçer Grip için Tedavi Yöntemleri

Grip nasıl geçer  sorusuna tedavi yöntemleri sunan bir çok kaynak vardır.Diğer bir tabir ile nezle olarak adlandırılan bu hastalığın tedavisi henüz tam olarak bulunamamıştır , ancak hastalığa yakalanmadan önlemlerinizi alabilirsiniz , işte grip olmamak için uzmanlardan öneriler ;

1 – Ellerinizi Sık sık Yıkayın !

Grip salgınına yakalanma durumlarında sık sık karşılaşılan bir durumdur. Nezle virüsleri dokunma , temas , bulaşma ile karşıdaki kişiye çok rahatlıkla geçebilir.

Haliyle günlük olarak kullanmış olduğunuz klavye , mouse , telefon ve mutfak eşyaları ile iç içe olduğunuzu varsayarak , sık sık elinizi yıkayabilir , virüslerden korunabilirsiniz.

2 – ALKOL – SİGARA Kesinlikle Kullanmayın !

Sigara bağışıklık sistemini zayıflatmakta olup kişinin hastalanması çok kolay hale geliyor.Bunun yanı sıra Alkol içeren içecekler tüketmeyin çünkü Alkol vücudu susuz bırakmaktadır haliyle alkollü içecekler kullanan sıvı tüketimine kesinlikle dikkat etmelidirler.

3 – Bol Bol Hava alın ve Egzersiz yapın !

Genellikle soğuk havalarda dışarı çıkmayan kişilerde hastalık oranı daha fazladır çünkü içerde oluşan sıcaklık ile ısınan birisi dışarı çıktığında virüslere maruz kalabilmektedir.

Vücudunuzda kan dolaşımınızın düzenini sağlamak adına düzenli olarak egzersizler yapın , dışarı çıkın hava alın gezin dolaşın : )

Bu maddeler ek örnekler olarak Bol bol meyve Tüketin !  , öksürürken yadaa aksırırken kesinlikle ağzınızı elinizle kapatmayın.

Bu maddeler sayesinde grip nasıl geçer ? sorusunun dışında grip’den korunma yöntemleri sorusunun tam anlamıyla net olarak çözüm bulabilirsiniz

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder